Alla inlägg den 18 september 2008

Av Sjöström - 18 september 2008 09:20

Igår kunde våra duktiga målare börja måla själva fasaden. Vi är väldigt nöjda med kulören NCS 3005-Y20R. Målarna gav också med beröm godkänt!


Som framgår av bilderna så ligger färgen väldigt nära putsens egen färg. På bilderna syns också stenläggning, det platsgjutna entréplanet och vår ytterdörr i specialbeställd kulör.


Det är kul att se vårt hus bli så fint. Det ser så väldigt mycket mer färdigt ut med färg!


Under gårdagen jobbade även våra elektriker på. Så nu har vi både belysning och vägguttag i förrådet. De fiffiga motorvärmaruttagen hade inte kommit, men det finnsändå mer att göra så vi har bokat en ny tid nästa onsdag. det går framåt på alla håll och kanter just nu alltså. Skönt!

Av Sjöström - 18 september 2008 09:08

Igår strax efter lunch fick jag vinka adjö till våra eländesmaskiner. Electrolux Service kom med nya och de hade med sig skivor att skydda golvet med. Jättebra. (Undrar varför inte golvet behövde skyddas de fyra tidigare gångerna som de dragit in och ut maskinerna?)


Ismaskinen gick igång så snart temperaturen var tillräckligt låg. Och vattendispensern verkar funka bättre, men det tar ganska lång tid att få rätt nivå på kolsyran, så där vet vi ännu inte resultatet.


Det var oerhört skönt att se de pjäser som vållat så mycket bekymmer lämna vårt hem!

Ovido - Quiz & Flashcards