Alla inlägg under juni 2007

Av Sjöström - 14 juni 2007 19:37

Idag har vi träffat konstruktören och gått igenom alla K-ritningar. Det kändes mycket bra. Lite småändringar här och var, så vi får en ny revision nästa fredag.


Det är hiskelig leveranstid på både takstolar och fönster, men det verkar löna sig att fråga runt. Ibland dyker det upp någon som inte är lika överbelamrad med jobb.

Av Sjöström - 12 juni 2007 19:41

Idag fick vi alla K-ritningar, nu är även förråd/carport och takstolarna med. Vi ska träffa konstruktören på torsdag för att gå igenom allt.

Av Sjöström - 12 juni 2007 11:37

Nu är vi just hemkomna från samrådsmötet på kommunen. Och vi har klartecken att starta bygget omgående!

Vi firade med glass i solen (eller snarare skuggan ;-). På väg tillbaka mötte vi horder med glada studenter, som i samba-utstyrsel skrek ut sin glädje och hoppade i fontänen på torget. I jämförelse med dem så är vi lite mer lågmälda i vår glädje. Men tänk, nu kan bygget av vårt nya hem starta!

Av Sjöström - 11 juni 2007 10:11

I helgen träffade vi byggaren på plats på tomten. Vi har gått igenom läget och vad som måste göras i vilken ordning. Och vi har skrivit under alla papper. Så nu har vi ett formellt kontrakt också :-)


Det känns skönt, men pirrigt, att det faktiskt är på riktigt nu!


Av Sjöström - 11 juni 2007 10:09

I fredags fick vi besked att vår nya KA fixat en tid för kommunens byggsamråd till imorgon tisdag. Så kl. 9.00 imorgon ska vi infinna oss på kommunen med alla ritningar och andra handlingar. Sen hoppas vi att vi ska ha klartecken för byggstart.

Av Sjöström - 7 juni 2007 08:59

Sent igår fick vi mer ritningar från konstruktören. Nu börjar det likna nåt, men vi saknar fortfarande några ritningar som har med takstolar att göra. Vi tog en tur till Hällevik när dagis var stängt i tisdags och det var helgdag igår.


Lite semester blev det, men jagandet på konstruktören och oron för att han inte hördes av fick tyvärr följa med. Det var ändå skönt, och Anja trivdes jättebra. Hon tycker mycket om att gå ner till hamnen och havet och kolla på båtar och svanar (och fiskar säger hon, men några sådana såg vi inte till).

Av Sjöström - 4 juni 2007 09:59

Idag på morgonen fick vi slutligen K-ritningar. Men som Anja skulle ha sagt så var det bara en liten slurk. Vi måste fortsätta jaga tills vi får allt som behövs.

Ovido - Quiz & Flashcards