Alla inlägg den 11 juni 2008

Av Sjöström - 11 juni 2008 15:03

Nu är vårt arbetsrum så pass klart att datorn är inkopplad och det finns två bra sittplatser. Så detta inlägg är det första som kan skrivas utan att sitta obekvämt och med ljuset mitt i skärmen :-)


Som allt annat har det varit ett flerstegsprojekt. Men nu är sista väggen äntligen målad. Skrivbordsskivorna till de gigantiska skrivbord vi köpte när Teleca minskade personal och flyttade är nersågade till ett format som vi hoppas ska funka. Det blev iaf väldigt snyggt och mycket nättare. Planen är sedan att måla dem i samma färg som skåpsluckorna till skrivarbänken (men det kan vänta).


Om bara nätverket hade varit inkopplat hade det varit riktigt tiptop! Men tyvärr så finns det fortfarande inget i centralen, så det är till att koppla skrivaren direkt på datorn och köra på mobilt bredband. Men snart kanske vi hittar adaptern så vi kan köra trådlöst på ADSL i väntan på att elektrikern återkommer med de delar som saknas.


Så nu är det bara att ta itu med pappershögarna som vuxit och vuxit under de senaste veckorna. Det känns mycket lättare när man kan nå både dator, pärmar, hålslag och dessutom har bodsytor att hantera dem på ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards