Alla inlägg den 19 maj 2008

Av Sjöström - 19 maj 2008 11:47

Nu sover vi på ovanvåningen, alla sängarna i det som ska bli Anjas rum. Det finns nu golv där och i klädkammaren (tack för hjälpen Bobban!), men sen fick vi prioritera att börja flytta hit mer saker. Kontoret är frigjort så att vi kan få igång vanliga datorn och administrativa enheten som blivit väldigt lidande nu ett tag.


I lördags kväll fick Calle upp TV-antennen så nu kan Anja se melodifestivalen som hon absolut inte vill missa.


Den kommande helgen ska huset på Körsbärsvägen tömmas inför att de nya ägarna tar över fredagen den 30 maj. Ironiskt känns det att vi lämnar Körsbärsvägen den 29 maj 2008, på dagen två år efter att vi tog våra få tillhörigheter och våra lånade sängar och flyttade in där den 29 maj 2006 efter att ha bott hos våra vänner i Stävie i några veckor.


Det känns allt annat än lugnt, mellan varven är det definitivt panik. Men på nåt sätt så säger förnuftet att vi kommer att klara det, även om känslan säger att det inte går.


Nu ska jag montera lite inredning i garderoberna så att vi kan ta hit våra kläder. Det känns som ett stort framsteg.


Slutet av förra veckan ägnade vi åt att fira vår härliga fyraåring. Barnkalas på scoutgården med tårta, skattjakt och korvgrillning. Det blev en fartig tillställning i vackert väder.

Ovido - Quiz & Flashcards