Alla inlägg den 22 april 2009

Av Sjöström - 22 april 2009 13:45

Tyvärr höll inte planen att få klart under helgen. Vi hade räknat med längre torktid på färgen, men inte med att 8 h skulle bli 30 h. Vi hann alltså måla klart allt innan det blev måndag, men det var inte många minuters marginal.


Vi använde istället söndagen till att rensa och sortera, så allt var i bättre skick att ställa tillbaka in i förrådet innan helgen var slut. Sen var det jobb och scouter och annat.


Vi har haft tur med vädrets makter. Det har inte blåst så mycket (ovanligt för att vara Flyinge) och det har inte regnat (regn är OK, bara det inte blåser, men det gör det alltid...). Alltså är allt som står i carporten fortfarande i gott skick.


Igår kväll fick vi upp merparten av hyllorna och en arbetsbänk. Men ytterligare en fot var fel. Jag var på IKEA och bytte två T-fötter mot L-fötter i måndags. Men nu visade det sig att två av tre kvarvarande L-fötter var av den korta sorten. Det var alltså intemånga rätt på hyllan när jag handlade i fredags. Och jag som faktiskt kollade produktnummer mot märkningen på hylla och lista. Men jag kollade inte varje individuell paket. Det bör man tydligen göra.


Ny tur till IKEA idag.  Så hoppas vi bli klara ikväll. Hittills är vi mycket nöjda. Det nymålade golvet är stort och bra och inbjuder till dans. Anja kan inte låta bli att hoppa och skutta när hon kommer in :-)


Ovido - Quiz & Flashcards