Alla inlägg den 28 april 2008

Av Sjöström - 28 april 2008 09:58

Till sist är nu skorstenen färdig och det är dags att ringa sotaren för godkännande. Eftersom vi hade fått delvis fel grejor i leveransen från Landy/Nordic så har detta tagit en halv evighet. Och när Landy skickade nya saker så skickades de till Luleå. Det tog nästan en månad för oss att få det som saknades. Morr...


Idag hoppas vi att rörfirman till sist lägger golvvärmen på ovanvåningen. Vi kan nu lugnt (nåja, kanske inte så lugnt...) konstatera att vi får flytta in utan golv på OV.


Elen är färdig att koppla in. Det var beställt till förra veckan, men Ringsjö energi hade inte varit där innan helgen. Vi förutsätter att det löser sig nu innan första maj. 


Vi måste också ha vatten inkopplat tills dess. För nu tänker vi flytta hem! 


Huset kommer inte att vara klart, men vi får ställa våra sängar i en hörna och sen jobba oss vidare. Den 30 maj ska vi vara ute ur vår nuvarande bostad, och det kommer ett pingstbröllop i Stockholm emellan. Så när den kommande långhelgen är slut så har vi bara två helger på oss att få allt så klart att det går att flytta resten och tömma vår tillfälliga bostad.



Ovido - Quiz & Flashcards