Alla inlägg den 21 april 2008

Av Sjöström - 21 april 2008 10:48

I helgen har det inte hänt något väldigt revolutionernade. Vi hade ju hoppats på att lägga golv, men det var inte klart.


På OV har jag dammsugat och dammsugat. Det blir mycket spån när rörläggaren fräser vändingarna för golvvärmen i glespanelen.


Calle har monterat lite mer ventilationsdon och börjat montera solfångarutrustningen i tvättstugan. Det är vansinnigt mycket saker som ska kopplas ihop och det är ju bra om man låter bli att borra i elrören. Och om det går att öppnade skåpsluckorna. rejält med huvudbry.


Våra fina vägglampor är på plats och vi har monterat skruven de ska sitta med så att det kommer på rätt plats. Klart för elektrikerna att koppla in alltså.


Innerdörrarna är beställda efter en del kontrollmätning och funderande. Undrar varför man inte gör OSB-skivor i samma tjocklek som gipsskivor? Det blir fel på några millimeter när de är tunnare, så det kommer att bli lite pill att få till karmarna snyggt. Som med allt annat alltså.


Vår hängivna målare har varit ute och spacklat lite till. Får se om han hinner klart innan elektrikerna monterar kontorsskenan.


Sist, men inte minst: De inbyggda högtalarna i vardagsrum/kök är på plats och kablarna dragna. Testkört med ny miniförstärkare och Anjas "lyssnare", dvs Cowon-spelaren, växlat med radio i mobiltelefonen. Betydligt bättre ljud än radion som stått där under byggtiden.

Ovido - Quiz & Flashcards