Alla inlägg den 27 mars 2008

Av Sjöström - 27 mars 2008 09:39

Igår grundade målaren nästan allt på BV också. Det som kvarstår att måla är de väggar som ska spacklas och som i nåt fall inte är klara (i väntan på elektrikern).


Det blir så ljust och fint!


Sen har Calle byggt klart stommen till bardisken som gränsar kök och matplats. Det blir riktigt bra, precis som vi hoppats. Och inget man välter i första taget om man säger så ;-)


Anja trivs i sin hörnskåpskoja och har fattat att nu är det bara jobba, jobba som gäller. Alltså föreslog hon själv att hon skulle gå och lägga sig där igår.


Vi städade och bar undan saker så att målaren skulle kunna måla taket en extra/sista gång  idag. Det har blivit mycket mer putsarbete inne efter att taket egentligen var klart, än vad det var tänkt. Så för att verkligen ha en ren yta som håller i många år tyckte han att vi skulle göra så. Vi är mycket nöjda med vår egen målar-Mattias!


Nu ska vi strax iväg till banken och skriva under på en mycket större skuld än vi har idag. Det börjar bli dags att betala för kalaset. Vi är glada att vi har  en personlig bankman (som är en kvinna) som känner oss, är smidig och löser det mesta utan problem. Det blir lite kluriga bankkontakter när man har lån på ett hus som inte finns, fast som byggs upp och sen behöver betalas igen.


Ovido - Quiz & Flashcards