Alla inlägg den 19 mars 2008

Av Sjöström - 19 mars 2008 23:00

Idag kom större delen av köket på plats. Vi satte väggskåpen idag. Bänkskåp och högskåp gjorde vi klart igår. Dvs. vi har gjort allt det riktigt krångliga. Det skiljer mycket i vinkeln, nästan 2 cm på värsta stället, så det kvarstår en utmaning med stänkskyddet (vad det blir är inte säkert bestämt).


Elektrikern gjorde en snabbinsats i förmiddags och satte lite dosor till kyl/frys och mikro och en massa dosor för strömbrytare. Undrar hur vi ska hitta bland alla dem?


Sen har vi städat och städat och städat. Och känt oss på mycket bättre humör. Nu börjar det se ut som ett hus på riktigt :-)

Målaren har jobbat vidare. Alla väggar är grundade och efterspacklade där det behövdes. Taken är klara och imorgon går han på väggarna med rätt kulör.


Vår goa tös har haft med sig sin traktor med släp och kört rundor med. Nu går det faktiskt riktigt bar eftersom det börjar finnas golvyta. "Flytta på den, den står i vägen. Det här är en rondell!"


Hörnskåpet är ett favorittillhåll som inretts på olika sätt. Igår kväll somnade hos gott där med dynor och filtar och gosedjur. Idag byggde hon en takvagga till sitt lilla goselamm av en handduk och bäddade med en annan handduk och ett gammalt örngott (tänkt att bli trasa). Hon har underbar fantasti och är väldigt kreativ!

Ovido - Quiz & Flashcards