Alla inlägg den 13 maj 2007

Av Sjöström - 13 maj 2007 21:00

Anjas treårsdags firade vi ordenligt en dag i förskott.


På förmiddagen kom kompisarna från dagis och grannhus på barnkalas. In i det sista tvekade vi om det skulle gå att vara på tomten, men med backup i form av ett par regntak till gilwelltälten och vädertåliga ungar så satsade vi. Och vann!


Det kom inte en droppe regn. Alla barnen hade jättekul på tomten och speciellt i Anjas pilekoja. Balansgåmg kunde man gå både på grunden och på kanten av den upphöjda rabatten. Och pappa Calle fick agera mottagare när barnen hoppade från de stora stenarna. Kön var lång :-)


På Anjas begäran serverades rosa princesstårta (det var nära katastrof på morgonen när bagaren av misstag lagt grön marsipan på den, men de bytte snabbt ut locket) till allas förtjusning. Den gröna grodan på toppen uppskattade också.


På eftermiddagen kom så släkt och vänner. Vi fikade på tomten och de yngsta deltagarna, Anja, Josefin, Marcus och Tim fortsatte i samma anda som barnen på förmiddagen hade gjort. På bilden syns alla utom Tim i Anjas hörna. Sandlådan är en present från mormor och morfar.


Sen gick vi till Körsbärsvägen och käkade varm korv och upptäckte de nya fina presenterna. Lekleran var en hit och Anja och Tim ville aldrig sluta.

Ovido - Quiz & Flashcards