Alla inlägg den 3 maj 2007

Av Sjöström - 3 maj 2007 19:01

Nu har det hunnit hända en hel del. För att börja med det senaste först så är Anjas hörna en bit närmare färdig. Nu har vi fått ut markduk och natursingel. Sandlåda och lite mer singel återstår. Men vi har ju en dryg vecka kvar till treårsdagen :-)


Sen har vi idag pratat med konstruktören om att göra bygganmälan för att kunna komma igång och bygga så snart det bara går.  Både byggare och markentreprenör är redo att sätta igång i juni, så nu börjar vi våga tro på att det faktiskt skulle kunna bli så. Innan kändes det mest som en lite väl optimistisk förhoppning. Markkillen var ute och tittade på Valborg och han hade bra och enkla lösningar på det mesta, så det känns som att om vi bara flyttar undan krukorna med alla överlevande blommor så fixar de resten.


VS-jobbet är ute hos två företag som räknar på det, så där hoppas vi snart kunna gå i land med ett avtal.


Just nu är det väl mest elritningarna som vi måste komma vidare med. Vi väntar på en offert från Ljus i Hus som vi besökte förra veckan (det visade sig förresten vara en gammal klasskompis till Marika som hjälpte oss :-). Vi fick en massa bra tips och idéer så nu handlar det väl om att sätta ner foten. En elentreprenör måste vi ju också handla upp och då är det förstås bra att veta vad det är vi ska köpa.


Just nu handlar mycket alltså om upphandling och avtal. Och obligatoriska försäkringar och annan pappersexercis. Tur att vi inte är rädda för administrationen!




Ovido - Quiz & Flashcards