Alla inlägg den 25 september 2009

Av Sjöström - 25 september 2009 13:13

Nu händer det grejor. Målarna dök upp i onsdags morse och nu har vi en helt grågrön carport (Jotun ny stengrå om man ska vara petig) utan omålade partier. Så himla snyggt. Bild kommer förstås. Vi är väldigt nöjda med både kulören och själva färgen (Jotun Trebitt Oljelasyr).


Bokhäcken är klippt och ser nu faktiskt verkligen ut som en häck. Det var första gången, häcken planterades hösten 2003. Nu har den bitvis vuxit sig riktigt hög och kraftig.


Medan grannarna hade kräftskiva på gatan häromveckan satte Calle skivor framför premonterna till toa och handfat i badrummet uppe. Nästa vecka ser det ut som om vår röris kommer och kopplar ihop allt. Gött!


När sen målarna har fått fixa till en del som ser sjavigt ut inne så är det mest några lister/socklar/foder kvar innan vi kan sluta ägna oss åt vårt hus istället för att gå i skogen, lata oss i trädgården, träffa vänner och annat. Tre års ständigt renoverande och byggande tar ut sin rätt nu, det kan vi lova. Har vi tur hittar vi någon som kan hjälpa oss med listerna också.

Ovido - Quiz & Flashcards