Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Sjöström - 25 maj 2009 11:00

Igår fick vi bättre ordning på flera ställen genom att inhandla en kompletterande Billy-hylla på Blocket. Anja har pysselsaker överallt, och när hon fyllde år häromveckan så ökade pysselsaksförrådet ännu mer. Nu har vi gott om plats i arbetsrummet för att ha alla sakerna åtkomliga på hyllplan, en tom låda vid matbordet och dessutom mer rymd i arbetsrummet när två byråar som bara hamnade där vid flytten kom undan. Win, win, win!


Vi monterade upp en anslagstavla/posthylla som vi köpte i lördags i entrén. Det kändes plötsligt mycket mer hemma när vi kunde hänga några nycklar, sätta upp några Anjateckningar och dagislappar. Och det är kanske inte så konstigt. Vi har inte satt upp någonting alls innan... Allt har varit väldigt provisoriskt.


Inspirerad av framgången började jag (Marika) röja i entrén vid 21-tiden fast besluten om att bära ut den stora hyllan och montera upp en av Broder-sektionerna vi fyndade som kläd/skohylla. Det blev sent och trötta var vi, men vilket lyft. Vi stupade i säng, fast beslutna om att komplettera med ytterligare en sektion för förvaringskorgar, spegel och lite annat.

Ovido - Quiz & Flashcards