Alla inlägg den 11 augusti 2008

Av Sjöström - 11 augusti 2008 21:40

Så har vi återigen haft besök av Electrolux Service. Efter långt mer än en timmes jobb för två man (de båda som varit här tidigare) så sade de sig ha fixat ismaskinen. På tredje försöket. De trasiga plastbitar i höljet som de lämnat efter sig ska de komma och byta. Fjärde besöket blir det. Undrar om det blir det sista?


De få varor vi nu hade i frysen efter haveriet hann tina märkbart när de hade frysen öppen så länge. Proffsigt?


Vattendispensern hade fortfarande samma problem konstaterade killen som var här först. Den andra fixade det genom att justera nåt och så var de så nöjda. Det var bara det att när jag sen skulle ta ett glas kolsyrat vatten så var det ingen kolsyra i det. Klart det inte fräser och spottar då. Vanligt vatten gör ju sällan det...


Den skramlande ugnen lyckades de förhoppningsvis fixa så att den ska vara tyst i fortsättningen.


Sen fick vi hasta iväg, redan försenade, till kusin Josefins kalas. När vi nu kom hem, mätta och nöjda, så kunde vi konstatera att ismaskinen drog runt och öppnade. Men det kom ingen is.


Calle öppnade dörren och insåg rätt snabbt att de har monterat tillbaka gallerhyllorna fel. Således låg det ett galler i vägen för isen. Inte så konstigt att den inte kom ut. Men det kan man tycka att de borde ha koll på. Eller?


Helt klart är att Electrolux reklamationsavdelning ska få ett brev från oss. Det här är faktiskt bedrövligt dåligt.

Ovido - Quiz & Flashcards